Privatlån utan säkerhet

Jämför privatlån och hitta bästa villkoren hos refunderfinans.se. OBS! Privatlånet ger ingen klassisk Refunder-återbäring!

Erbjudanden uppdaterade: 03/07-2022

Listan visar de banker och förmedlare på lånemarknaden som vi just nu rekommenderar. Vi får en provision från den bank eller förmedlare som du blir beviljad en kredit hos. Inga avgifter tas ut av dig för denna förmedling. Som konsument betalar du enbart den ränta som du och banken kommer överens om.

Smarta shoppare använder Refunderfinans.se

Refunder, företaget som ger dig pengar tillbaka på dina onlineköp, kan nu hjälpa dig att hitta bästa möjliga lånet för just dina behov. Med ett privatlån behöver du inte ställa någon säkerhet och du gör precis vad du vill med pengarna.

Refunderfinans.se jämför privatlån åt dig helt utan kostnad så du kan välja alternativet med bäst villkor.

Exempel på vad du kan göra med ett privatlån:

  • Designa om din lägenhet
  • Köpa möbler
  • Köpa en ny bil
  • Resa
  • Starta ditt speciella drömprojekt

Du bestämmer vad du vill göra med ditt privatlån eftersom du inte behöver ställa någon säkerhet för lånet (som t.ex. en lägenhet eller en bil). Ett privatlån är väldigt flexibelt och du kan lösa in lånet när du vill.

Det är bara din fantasi som sätter gränser för vad du kan göra! 

Ta med en medsökande om du kan

När du ansöker om ett privatlån är det smart att ta med en medsökande om möjligt, din partner till exempel. Med en medsökande delar ni på ansvaret för att betala tillbaka lånet vilket gör att banken känner sig tryggare och kan därför erbjuda bättre lånevillkor.  

Lycka till med din låneansökan! 

Hos Refunderfinans.se kan du ansöka om privatlån utan säkerhet från 1 000 kr till 600 000 kr. Alla ansökningar behandlas individuellt och bedöms efter individens kreditvärdighet. Lägsta nominella ränta är 3,5%, upp till 25%.

Återbetalningstid: 1 – 15 år. Exempel rörlig ränta 5,8%. Lånebelopp100 000 kr på 10 år. Eff. ränta 6,86 %.

Totalt. belopp 95 834 kr. Månadskostnad 795 kr. Startavg. 495 kr.

Avikostn. 35 kr/mån.