Snabblån

Jämför lån och hitta bästa villkoren hos refunderfinans.se. OBS! Lånet ger ingen klassisk Refunder-återbäring!

Erbjudanden uppdaterade: 03/07-2022

Listan visar de banker och förmedlare på lånemarknaden som vi just nu rekommenderar. Vi får en provision från den bank eller förmedlare som du blir beviljad en kredit hos. Inga avgifter tas ut av dig för denna förmedling. Som konsument betalar du enbart den ränta som du och banken kommer överens om.

Snabblån hos Refunderfinans.se

Hitta bästa möjliga snabblånet för just dina behov. Om du behöver låna en mindre summa kan snabblån vara ett bra alternativ. Ett snabblån har högre ränta än de flesta andra lån och krediter, men går i regel även snabbare att betala av.

Med snabblån och kontokrediter kan du:

  • Täcka oförutsedda utgifter
  • Göra mindre nödvändiga inköp
  • Ha en buffert när det är skralt i kassan

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Ta med en medsökande!

När du ansöker om ett snabblån är det smart att ta med en medsökande om möjligt, din partner till exempel. Med en medsökande delar ni på ansvaret för att betala tillbaka lånet vilket gör att långivaren eller kreditgivaren känner sig tryggare och kan därför erbjuda bättre lånevillkor. 

Lycka till med din låneansökan!

Hos Refunderfinans.se kan du ansöka om privatlån utan säkerhet från 1 000 kr till 600 000 kr. Alla ansökningar behandlas individuellt och bedöms efter individens kreditvärdighet. Lägsta nominella ränta är 3,5%, upp till 25%.

Återbetalningstid: 1 – 15 år. Exempel rörlig ränta 5,8%. Lånebelopp100 000 kr på 10 år. Eff. ränta 6,86 %.

Totalt. belopp 95 834 kr. Månadskostnad 795 kr. Startavg. 495 kr.

Avikostn. 35 kr/mån.